Motorola Speaker Sonic Sub 240 Bass BT, Black

Motorola Sonic Sub 240, BT högtalare, svart


7w kompakt högtalare med extra baskraft
Vår Bluetooth-högtalare är liten men mäktig! Den här enhet tar inte mycket utrymme, men den ger fantastiskt ljud. Den trådlösa Bluetooth-högtalaren har en inbyggd subwoofer som arbetar hårt för att ge djup bas och kristallklart ljud för din njutning.


Smart röstassistent
Gör livet enklare när du använder den inbyggda mikrofonen för att få tillgång till de funktioner som finns med den inbyggda smarta röstassistenten. När du arbetar, spelar eller arbetar med dina dagliga uppgifter kan du enkelt få hjälp från Alexa, Siri eller Google Assistant. Se bara till att din Bluetooth-högtalare är ansluten och påslagen och ställ dina frågor.


Äkta trådlös länk
Perfekt för att ta med till spelkvällar, grillfestar, middagar med vänner eller vart du än samlar med dina vänner. För att öka det roliga med vår kompakta högtalare kan du ansluta två till samma enhet. Denna festvänliga Bluetooth-högtalare är också vattentät och stänksäker så att du kan njuta av fuktiga områden.


Upp till 11 timmars speltid
Med denna bekvämt bärbara Bluetooth-högtalare behöver festen inte sluta förrän du är redo för att den ska sluta tack vare imponerande 11 timmars batteritid.


Mikrofon för handsfree-samtal
Denna Bluetooth 5.0-högtalare har en inbyggd mikrofon så att du kan ta dina viktiga telefonsamtal när det behövs. Koppla bara Bluetooth-högtalaren till din telefon så är den redo att användas!


• Bluetooth-version: 5.0
• Speltid (med laddningsfodral): 11 timmar
• Inbyggd mikrofon för handsfreesamtal
• Skydd mot vatten och svett: IPX5


ARTNR 114729

Motorola Speaker Sonic Sub 240 Bass BT, Black