Boya Plug-in and play mic (USB-A)

BOYA BY-M100UA Mininaturkondensatormikrofon, svart


BY-M100UA är en ultrakompakt rundstrålande kondensatormikrofon som ansluts direkt till Windows och Mac-datorer som är utrustade med USB-A-kontakter. Även om den är så lätt som 14,5 g, levererar BY-M100UA dynamiskt klart ljud och förbättrar effektivt ljudkvaliteten på videorna du spelar in och ljudet du fångar med dina ljudinspelningsappar.


Högkvalitativt ljud och lätt bärbar
BY-M100UA är det perfekta sättet att spela in bra ljud var som helst, eftersom den är så kompakt och lätt att du kan ta med den överallt, oavsett om du använder videoappar eller ljudinspelningsappar, livestreaming, spelar in ett liveframträdande eller chattar online. Allt du behöver göra är att dra upp den ur fickan och koppla in den, så får du ett dynamiskt ljud med sändningskvalitet som tar ditt innehåll till nästa nivå.
 
Smart design och lätt att komma igång
BY-M100UA har en kompakt kapsel med en integrerad 180° roterande vridning som gör att du kan rikta den direkt mot det ljud du vill fånga. BY-M100UA är extremt lätt att använda, bara koppla in den och starta video-, ljud- eller streaming-appen du väljer och börja spela in. Det är ett extremt prisvärt och enkelt sätt att ge ditt innehåll en professionell ljudkvalitet och kommer aldrig att behöva batterier eller laddning.


• Rundstrålande mikrofon för Windows och Mac-datorer.
• Plug and play-drift.
• 180° roterande huvud, bekvämt för att fånga ljud.
• 50Hz till 18kHz frekvenssvar.
• 16Bit/48kHz upplösning.
• Inkluderar vindskydd av skum.


ARTNR BOYA10187

Boya Plug-in and play mic (USB-A)