Creality 3D Ender 3 Max 300x300x340


Creality 3D Ender 3 Max 300x300x340


Ender 3 Max är den senaste versionen av den populära Ender 3-serien från den välkända tillverkaren Creality. Det är en prisvärd, stor skrivare med en utskriftsvolym på 300 x 300 x 340 mm.


Uppvärmd byggplattform


Byggplattan kan värmas upp till högst 100 °C. Tack vare detta kan du skriva ut de vanligaste filamenten som PLA, PLA Tough, PETG och andra liknande material utan att riskera att bli skev.


Karborundumglasplatta


Tack vare den mycket hårda glasplattan får du silkeslena utskrifter som håller mycket bra. För extra säkerhet rekommenderar vi att du använder till exempel PrimaFIX för att få dina utskrifter att hålla ännu bättre.


Dubbla kylfläktar


Den dubbla axiella kylfläkten ser alltid till att glödtråden kyls ner så snabbt som möjligt. Det är mycket viktigt om du skriver ut mycket i PLA.


Kraftfull varmända


Ender 3 max är utrustad med en modulär hot end. Detta garanterar att resultatet alltid blir så bra som möjligt.


Återuppta utskriftsfunktionen


Blev strömmen plötsligt eller oavsiktligt avbruten? Ingen fara! Ender 3 Max 3D-skrivaren fortsätter att skriva ut om strömmen bryts. Det stämmer – du kan glömma att börja om från början eftersom utskriftsfel inte längre är ett problem!


Intelligent sensor med trådbrottsdetektor


Ibland kan glödtråden ta slut, eller i värsta fall gå sönder. Tack vare den nya intelligenta sensorn stoppar skrivaren den pågående utskriften så att du kan byta filament. När det är gjort kan du fortsätta utskriften som om ingenting hade hänt.


Kraft när du behöver den


Strömförsörjningen på 350 W ser till att du har ett perfekt strömflöde i alla situationer. Du kan växla mellan 100V – 240V.


Högpresterande drivrutiner


Tack vare TMC2208-drivrutinerna som används i X- och Y-axeln får du en mycket jämn och tyst drift.


Uppgraderingsvänlig


Det manuella nivåsystemet fungerar mycket bra, men om du av någon anledning skulle föredra ett automatiskt nivåsystem är End


ARTNR ENDER-3-MAX

Creality 3D Ender 3 Max 300x300x340