HyperX Cloud II Gunmetal KHX-HSCP-GM

HyperX Cloud II Gun Metal, 7.1 ljud, 53mm element, USB, svart/grå


Nydesignat USB-ljudkort
HyperX™ Cloud II har ett nydesignat USB-ljudkort med ljudkontrollbox som förstärker ljud och röster. Du får en optimal hifi-upplevelse när du spelar – och hör vad du tidigare gått miste om. Slå upp portarna till en ljudvärld som andra spelare aldrig får uppleva – knarret från en stövel, det dämpade ljudet från en avlägsen tunnel. Reglage för ljud- och mikrofonvolym innebär att du kan justera ljud- och mikrofonvolym separat och smidigt växla 7.1-surroundljudet eller mikrofonen på och av.


Virtuellt 7.1-surroundljud
Nästa generations headset ger virtuellt 7.1-surroundljud med avstånd och och djup som förstärker upplevelsen oavsett om du spelar spel, lyssnar på musik eller ser på film. Du vet var motståndarna i spelet befinner sig och kan slå till innan de ser (eller hör …) dig komma. Enheten är maskinvarudriven och plug and play så du behöver ingen drivrutin.


Digitalt förstärkt, brusreducerande mikrofon
HyperX Cloud II har en digitalt förstärkt, brusreducerande mikrofon med automatiskt förstärkningsfunktion och ekoeliminering som aktiveras via USB-ljudkortet. Det ger tydligare röstljudkvalitet och mindre bakgrundsbuller. Dessutom höjs röstvolymen automatiskt när spelljuden ökar i styrka så att du kan fortsätta kommunicera klart och tydligt med övriga medlemmar i teamet och chatta vidare obehindrat under hårda strider. HyperX Cloud II har godkänts av TeamSpeak och är optimerat för Skype och andra ledande chattprogram.


53 mm-element
HyperX Cloud II är hifi-kompatibelt och har 53 mm-element för oöverträffade ljudprestanda och en fyllig ljudkvalitet med kristallklara toner i det låga, medelhöga och höga registret och ljudkortsförstärkt bas.


• Kompatibel med Xbox One och Xbox Series X|S
• CloudX testades av Microsoft och fungerar med Xbox One och Xbox Series X|S-kontroller som har ett 3,5 mm headsetuttag
• Avancerad USB-ljudkontrollbox med inbyggt DSP-ljudkort
• Virtuellt 7.1-surroundljud
• Digitalt förbättrad brusreducerande mikrofon


ARTNR HX-0000

HyperX Cloud II Gunmetal KHX-HSCP-GM