HyperX Rubber Keycaps Gaming Accessory Kit NO Pink

Installera en uppsättning HyperX Rubber Keycaps och få en bättre känsla för ditt tangentbord. Detta tillbehörspaket är en uppsättning av 19 gummerade, texturerade knappsatser som ger en annan taktil känsla för de viktigaste tangenterna för dina favoritspel, så att du intuitivt vet att du är på rätt tangenter. De finns i 3 olika färger och passar till HyperX mekaniska tangentbord, såväl som de flesta andra mekaniska tangentbrytare. HyperX Rubber Keycaps har ett djärvt, brett typsnitt designat för att låta ljuset skina igenom, och levereras med ett verktyg för borttagning av keycap.


19 nycklar med ett gummerat, texturerat gummigrepp, så att du snabbt och intuitivt kan hitta viktiga nycklar. De medföljande knapparna är: HX Escape Key, 1-6, QWER, ASDF, piltangenter.


Vårt djärva, breda typsnitt tillåter mer ljus att skina igenom, vilket förbättrar synligheten och läsbarheten för de enskilda tangenterna.


Den medföljande keycap remover säkerställer att du är redo att omedelbart byta över till HyperX Rubber Keycaps.


Hela tangentuppsättningen är kompatibel med HyperX och de flesta mekaniska speltangentbord. De kompletterar den exponerade LED-designen hos HyperX mekaniska nyckelbrytare.


ARTNR HX-0129

HyperX Rubber Keycaps Gaming Accessory Kit NO Pink