DELTACO SMART HOME, trådlös magnetsensor, WiFi, vit

DELTACO SMART HOME Magnetisk dörr- och fönstersensor, Wi-Fi, vit


Utöka säkerheten runt ditt hem och förenkla vardagen med SH-WS02, den smarta magnetiska WiFi-sensorn kan placeras på dörrar samt fönster för utökad säkerhet och skickar notifieringar till din smartphone när detekteringar görs, perfekt på natten eller när du inte är hemma. SH-WS02 kan också kopplas ihop med andra DELTACO SMART HOME-enheter i ditt hem för att underlätta vardagen, automatiska åtgärder som exempelvis, sätt på belysning när en dörr öppnas eller stäng av AC:n när ett fönster öppnas är bara två exempel på hur kreativ du kan vara med SH-WS02 från DELTACO SMART HOME, perfekt för DIY projekt! Den smarta sensorn är utrustad med ett inbyggt uppladdningsbart batteri som håller i upp till 5 månader och som enkelt kan laddas upp igen med den medföljande USB-laddningskabeln.


Med appen DELTACO SMART HOME kan du komma åt och styra alla inställningar för dörr- och fönstersensorn. Installationen är snabb och enkel, allt du behöver är ett fungerande trådlöst nätverk, dvs. inga speciella hubbar eller gateways. I DELTACO SMART HOME appen kan du styra enskilda enheter eller dela upp dem i olika rum för att enkelt hantera en grupp. Förutom att slå på eller stänga av sensorn kan du schemalägga specifika tider när den ska vara på eller av. I DELTACO SMART HOME appen är det också möjligt att skapa automatiska åtgärder, t.ex. att belysningen slås på när en dörr öppnas eller att sensorn skickar en notifiering till din smartphone om ett fönster öppnas. DELTACO SMART HOME appen går naturligtvis att ladda ner gratis för både Android och iOS.


SH-WS02 kan också kopplas ihop och röststyras tillsammans med Google Assistant eller Amazon Alexa för att enkelt integrera och bli en del av ditt smarta hem.


• 5-års garanti
• WiFi-frekvens: 2,4 GHz
• Laddning: DC 5V, mikro-USB
• Installationsgap (Max): ≤15 mm
• Nätverksprotokoll: IEEE 802.11 b/g/n
• Batteri: Inbyggt uppladdningsbart 500 mAh
• Standbytid: Upp till 5 månader om 10 detektioner per dag
• Kompatibilitet: DELTACO SMART HOME APP, Amazon Alexa & Google Home Voice Assistant


Förpackningen innehåller: Smart dörr- och fönstersensor, mikro-USB laddningskabel, skruvar, 3M självhäftande tejp och manual


ARTNR SH-WS02

DELTACO SMART HOME, trådlös magnetsensor, WiFi, vit