ShotPRO – thermal camera, 76.8k Pixel, SeekFusion technology, Touch-Di


Seek Thermal ShotPRO är en avancerad värmekamera dedikerad främst till specialister inom byggbranschen. Det hjälper till att identifiera kortslutningar, läckor, mekaniska fel, golvvärmeproblem och andra fel som slösar energi och utgör en risk för boende.


Den registrerar temperaturer i intervallet från -40 °C till +330 °C. Tack vare SeekFusion™-teknologin, den termiska sensorn med en hög känslighet på 320×240 pixlar, 16 gånger större än andra enheter till ett jämförbart pris och ett brett 57-graders synfält, blir avläsningen mer exakt.


Det möjliggör en omedelbar analys av den tagna bilden med hjälp av inbyggda mätverktyg. Genom att lägga till punktmätningar och temperaturfält går kraschrapporten snabbare, som omedelbart kan delas på en smartphone eller surfplatta tack vare Wi-Fi.


Enheten har även en inbyggd stativhållare, vilket underlättar arbetet och möjliggör kontinuerlig övervakning. Tack vare sin kompakta storlek är den väldigt behändig. Det fungerar under svåra förhållanden. Fungerar både dag och natt.


Setet innehåller en rem som gör den lätt att bära på handleden.


Analys på enheten


Inbyggda professionella fotobearbetningsverktyg låter dig redigera och analysera foton vid felpunkten direkt från enheten. Att lägga till fler punktmätningar, separera nyckelområden med temperaturfält och ändra färgpaletter gör problemidentifieringen snabbare och mer exakt. Med lättbegripliga bilder som tydligt visar haverier, energiförluster och mekaniska fel tar det kortare tid att reparera ett enstaka haveri, vilket gör att du kan ta fler beställningar samtidigt och avsevärt utöka din kundbas.


ARTNR SQ-AAA

ShotPRO – thermal camera, 76.8k Pixel, SeekFusion technology, Touch-Di